menusearch
jamejamrastin.ir

خدمات داوری و میانجی گری

موسسه حقوقی جام جم راستین
کارشناس ارشد تجارت بین الملل
با مدیریت
علیرضا عسگر رمکی

شنبه ۲۸ مرداد ۲
(0)
(0)

خدمات داوری و میانجی گری

داوری و میانجی‌ گری در تهران

داوری و میانجی‌گری در تهران : داوری و میانجی‌گری به عنوان یکی از روش‌های کارآمد حل اختلاف، می‌توانند اختلافات را به صورت دوستانه و در خارج از دادگاه‌های دولتی، به طور خصوصی و محرمانه حل و فصل نمایند. این رویکرد نسبت به دادگاه‌های دولتی، باعث سرعت بیشتر و هزینه کمتر در رسیدگی به اختلافات می‌شود. در فرآیند میانجی‌گری، جلسات حل و فصل اختلاف بر اساس تمایل طرفین تشکیل می‌شوند و توانایی و شخصیت میانجی‌گر، همراه با تمایل و میل طرفین به حل و فصل اختلاف، به‌عنوان عوامل اساسی در موفقیت این روش مهم محسوب می‌شوند. با بهره‌گیری مؤثر از میانجی‌گری، امکان دارد تا بخش مهمی از اختلافات به خارج از دادگاه‌های دولتی منتقل شده و از تراکم دعاوی در دادگاه‌ها بهره‌برداری شود.

 

 

داوری و میانجی‌ گری در تهران


چرا میانجیگری را انتخاب کنیم؟

  • صرفه جویی در زمان
  • صرفه جویی در وقت
  • صرفه جویی در هزینه
  • رفع کدورت های احتمالی


انجام امور داوری و میانجیگری

در رابطه با داوری و میانجی‌گری گروه حقوقی جام جم راستین با گرد هم آوردن وکلای برجسته و با تجربه و خبره در این زمینه و تمام زمینه های حقوقی همراه شما عزیزان خواهد بود. همواره می‌توانید با تماس تلفنی و یا به صورت حضوری در رابطه با داوری و میانجی گری اطلاعات بیشتری کسب نمایید.

 


دعاوی میانجی‌ گری و داوری

گروه حقوقی جام جم راستین، توانمندی‌های ویژه و تخصصی خود را در زمینه داوری و میانجی‌گری، با هدف ارائه بهترین خدمات به مشتریان گرامی، به نمایش می‌گذارد.

استعدادها و تخصص حقوقی، مشاوران و کارشناسان گروه حقوقی جام جم راستین، به همراه سابقه موفق در حوزه داوری، آماده‌اند تا خدمات تخصصی برجسته خود را در زمینه داوری و حل و فصل اختلافات ارائه نمایند.

 

منجی به داوری و حل و فصل اختلافات در قراردادهای مشارکتی در حوزه ساخت، انجام دادن وکالت در دعاوی مشتق از داوری، مدیریت داوری در قراردادهای مشارکت، تجدید نظر در رای داوری و بهره‌گیری از کارشناسان رسمی دادگستری اشاره دارد.

انتخاب داور مورد تایید طرفین، در اغلب قراردادها و اختلافات، امکان ایجاد یک دادگاه خصوصی با محدوده اختصاصی به طرفین را فراهم می‌کند، که نیاز به زمان و هزینه‌های بالایی برای رسیدگی به دعاوی در دادگستری را از بین می‌برد. مهم است که تصمیمات داوری می‌توانند توسط دادگاه لازم‌الاجرا تلقی گردند.

 

ما همیشه به دنبال ارائه خدمات داوری بی‌طرفانه به مشتریان و موکلان خود هستیم، زیرا رضایت شما همیشگی‌ترین هدف ماست.

برای بهره‌برداری از خدمات تخصصی بهترین موسسه حقوقی در تهران ، لطفاً با ما تماس بگیرید.

 

داوری و میانجی گری



داوری و میانجی گری در دعاوی تجاری

یکی از روش‌های حل اختلاف و ایجاد مصالحه در میان طرفین دعوا، بهره‌گیری از داوری و میانجی‌گری است. در قراردادهای خود، طرفین قادرند به داوری یک یا چند نفر از افراد مورد نظر و متخصص در موضوع مورد اختلاف اعمال کنند. این اقدام می‌تواند در زمان عقد قرارداد، پیش از بروز اختلاف یا پس از بروز اختلاف به عنوان یک مسیر برای حل و فصل اختلافات عمل کند. همچنین، در صورت نیاز، طرفین می‌توانند پس از بروز اختلاف داوران مورد نظر خود را معرفی کنند.

 

استفاده از داوری دارای مزیت‌هایی است، از جمله اینکه داوران تخصص مورد نیاز را دارا می‌باشند و با هزینه کمتر و زمان کوتاه‌تر می‌توانند به حل اختلاف کمک نمایند. در مقابل، پرونده‌هایی که ممکن است در دادگاه به مدت چند سال به طول بیانجامند، در داوری ظرف چند ماه به نتیجه می‌رسند.

 

مواردی نظیر دعاوی ورشکستگی، دعاوی مرتبط با اصل نکاح، فسخ نکاح، طلاق و نسب خارج از صلاحیت داوری هستند. همچنین، مسائل کیفری نمی‌توانند به داوری ارجاع داده شوند.

در داوری، داور مشابه یک قاضی عمل می‌کند و طرفین را شنوده و پس از ارزیابی مدافعات، رای صادر می‌کند. از طرف دیگر، در میانجی‌گری، شخص میانجی‌گر تلاش می‌کند با مذاکره و تشکیل جلسات مختلف، دیدگاه‌های طرفین را نزدیک کنده و به حل و فصل اختلاف کمک کند.

 

داوری و میانجی‌گری به عنوان روش‌های شناخته‌شده حل اختلاف خارج از دادگاه، هزینه کمتری نسبت به دعاوی دارند و به سرعت به نتیجه می‌رسند. در هر دو مورد، طرفین می‌توانند قبل از بروز اختلاف یا پس از آن، از داور یا میانجی‌گر استفاده کنند و در فرآیند انتخاب آنها شرکت کنند.

 

گاهی اوقات طرفین پس از بروز اختلاف به مذاکره مستقیم نیاز دارند، اما اگر شخص ثالثی در این فرآیند مشارکت کند، احتمال رسیدن به توافق و حل اختلاف افزایش می‌یابد، به‌خصوص در مواردی که طرفین تمایل دارند به تعهدات خود در روابط کاری دست پیدا کنند و اختلافات ممکن است مانع این امر شوند. در این موارد، استفاده از یک میانجی‌گر برای تسهیل فرآیند مذاکره قبل از رسیدگی به دعوا به کار می‌رود.

 

دعاوی میانجی‌ گری و داوری



موارد قابل داوری و میانجی گری

  • داوری و میانجی گری در امور مربوط به اختلافات مالی
  • داوری و میانجی گری در اختلافات بین شرکت ها و سهامداران
  • داوری و میانجی گری در اختلافات ناشی از قراردادها و تعهدات و معاملات
  • داوری و میانجی گری اختلافات بین مدیران شرکتها
  • داوری و میانجی گری به هنگام انعقاد قرارداد ها برای رفع اختلافات احتمالی در آینده
  • داوری و میانجی گری بین موسسین استارتاپها
  • داوری و میانجی گری بین مدیران استارتاپ و سرمایه گذاران

در صورتی که تمایل دارید موسسه حقوقی جام جم راستین به عنوان وکیل دعاوی داوری در اختلافات ایجاد شده یا میانجی گری برای مذاکرات شما باشد به صفحه ارتباط با من مراجعه نماید.

 

گالری تصاویر محصول
تصاویر
بیشتر
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
سوالی برای شما پیش آمده؟ از ما بپرسید!
گفتگو را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp بر روی هر کدام از اکانت های پشتیبانان ما که میخواهید کلیک کنید.