menusearch
jamejamrastin.ir

وکالت امور ارث

موسسه حقوقی جام جم راستین
کارشناس ارشد تجارت بین الملل
با مدیریت
علیرضا عسگر رمکی

شنبه ۲۸ مرداد ۲
(0)
(0)

وکالت امور ارث

مسائل مرتبط با ارث و تقسیم میراث به طور عمده، در اکثر موارد به عنوان زمینه‌هایی تلخص دعاوی خانوادگی را فراگیر می‌کنند. در این بستر، استفاده از خدمات وکیل متخصص در زمینه ارث و میراث می‌تواند به‌عنوان یک نقشه کمکی مؤثر عمل کند. در نظر گرفتن پیچیدگی‌های موجود در پرونده‌های تقسیم ارث و عدم آگاهی طرفین از قوانین، بدون درخواست راهنمایی از وکیل ارث، ممکن است با وقوع مشکلات چندگانه همراه شود.

 

وکیل ارث کیست ؟

وکیل ارث فردی است که علاوه بر تسلط کامل بر قوانین حوزه حقوقی و کیفری، نسبت به قوانین مربوط به ارث، انحصار وراثت، موانع ارث، چگونگی تقسیم ارث و تحریر ترکه شناخت کامل داشته باشد.

 

  • طبقات ارث در قانون مدنی

به طور کلی نحوه ارث بردن افراد از یکدیگر به دو حالت سببی و نسبی صورت می‌گیرد. در واقع طبق ماده ۸۶۲ قانون مدنی در رابطه با ارث، طبقات ارث را می‌توان در سه دسته تقسیم‌بندی کرد.

 

  • سهم الارث طبقه اول

طبقه اول شامل پدر، مادر و فرزندان متوفی می‌شود. البته نوه‌های متوفی نیز در صورتی که همه فرزندان فوت کرده باشند، در این طبقه قرار می‌گیرند.

  • سهم الارث طبقه دوم

در طبقه دوم، پدربزرگ، مادربزرگ و خواهر و برادر قرار می‌گیرند. در این مورد نیز در صورت فوت همه خواهران و برادران، فرزندان آن‌ها شامل این طبقه می‌شوند.

  • سهم الارث طبقه سوم

دایی‌ها، خاله‌ها، عمه‌ها و عموها در این طبقه قرار می‌گیرند. فرزندان آن‌ها نیز در صورت فوت همه آن‌ها، در این طبقه قرار می‌گیرند.

نکته: در مبحث تقسیم ارث این قاعده کلی را به خاطر داشته باشید. در صورتی که تنها حتی یک نفر از افراد طبقه قبل زنده باشند، افراد طبقه بعدی چیزی از متوفی به ارث نمی‌برند. به عنوان مثال در صورت زنده ماندن حتی یک فرزند، پدربزرگ، مادربزرگ و خواهران و برادران متوفی از ارث محروم می‌شوند.

  • سهم الارث همسر متوفی

در رابطه با همسر متوفی، سهم الارث او تحت هر شرایطی محفوظ است. در واقع فرقی نمی‌کند که به کدام یک از طبقات سهم الارث، ترکه تعلق بگیرد چرا که در هر صورت همسر متوفی، ارث می‌برد. البته سهم الارث زن و مرد به عنوان همسر متوفی متفاوت است که در این مورد بهتر است جهت کسب اطلاعات بیشتر از وکیل ارث کمک گرفت.

  • سهم الارث شوهر

سهم شوهر از اموال به جا مانده همسرش یک دوم یا یک چهارم خواهد بود. در واقع اگر زن صاحب فرزند یا فرزندانی باشد، سهم الارث شوهر یک چهارم است. در صورتی که فرزند نداشته باشد یک دوم و در شرایطی که زن هیچ وارثی به جزء همسر خود نداشته باشد، همه اموالش به شوهر او می‌رسد.

  • سهم الارث زن

سهم زن از اموال شوهر خود یک چهارم یا یک هشتم است. به این صورت که اگر فرزند یا فرزندانی داشته باشد، سهم الارث زن یک هشتم است. در صورت نداشتن فرزند نیز یک چهارم خواهد بود.

اگر شوهر به جزء همسر خود وارث دیگری نداشته باشد، زن تنها سهم الارث خود که شامل یک چهارم است را به ارث می‌برد و دیگر اموال مرد به عنوان اموال بلاوارث معرفی خواهد شد. در شرایطی که مرد چند همسر داشته باشد هم، اموال او به صورت یک چهارم یا یک هشتم، به طور مساوی بین همسران تقسیم می‌شود.

 

وکیل ارث و میراث در تهران


هزینه وکیل ارث

هزینه وکالت و وکیل ارث ، با توجه به خصوصیات پرونده و پیچیدگی مرتبط با آن، مشخص می‌شود. عملاً، وکیل تخصص دار در امور ارث و وراثت، پس از انجام مشاوره اولیه و تجزیه و تحلیل مسئله ارث، میزان پیچیدگی و جزئیات آن را مشخص خواهد کرد. سپس با در نظر گرفتن این نکته که چه مقدار تلاش وکیل برای تحقق حقوق فردی لازم است، میزان هزینه را تعیین خواهد نمود.

استوار است که در مورد تعیین هزینه وکیل ارث، تعرفه‌های قانونی مشخصی وجود ندارد و طرفین می‌توانند با توافق، مبلغ مشخصی را تعیین کنند. در این باره، می‌توانید از خدمات مشاوره تلفنی دادسو بهره‌برده و درباره میزان عرف هزینه وکالت، اطلاعات لازم را به دست آورید.


فواید مشاوره با وکیل ارث

یکی از اصلی‌ترین ارزش‌های مشاوره با وکیل مختص امور ارث، قابلیت فراهم کردن راهنمایی دقیق به شکل‌های حضوری و غیرحضوری است. این به این معناست که با داشتن یک وکیل مجرب، شما به بهترین نحو ممکن به راهنمایی‌های لازم دسترسی خواهید داشت. این وکیل با تجربه، دانش کاملی از تمامی مواد قانونی مرتبط با مسائل ارث از قبیل قوانین مدنی و مسائل مرتبط با امور حسبی دارد.

 

دیگر یک مزیت از مشاوره با وکیل ارث، در صورت پذیرفتن پرونده توسط وکیل، این است که تمام مراحل مربوط به این پرونده توسط وکیل انجام می‌شود. او با ارجاع به شورای حل اختلاف، تمام امور مرتبط را پیگیری می‌کند و با انتشار آگهی در روزنامه به تسریع روند دریافت گواهی انحصار وراثت می‌پردازد.

 

از دیگر فواید وکیل ارث، به مزیت‌های آن برای ایرانیان مقیم خارج از کشور اشاره می‌کنیم. زیرا با توجه به اینکه تقسیم ارث باید بر اساس قوانین ایران انجام شود، در صورتی که فرد فوت کرده در ایران دارای دارایی باشد، اجباراً مطابق قوانین کشور، تقسیم ارث انجام می‌شود.

 

بنابراین، لازم است وکیل انحصار وراثت ایرانیان مقیم خارج از کشور، دسترسی به منابع و ادارات داخل کشور را داشته باشد تا بتواند به درستی و قانونی به امور ارثی مرتبط پیگیری کند.


وکیل ارث در تهران

 

 

وکیل ارث در تهران

وکیل ارث در واقع یک حقوق‌دان با تخصص در زمینه امور ارث و وراثت است که به دقت به قوانین مرتبط با ارث و میراث آگاهی دارد. وی با دانش کامل از جزئیات قوانین حسبی، تقسیم ارث در طبقات مختلف، شرایط محرومیت از ارث، مسائل ارث فرزندخوانده، ارث زن از شوهر و دیگر جنبه‌های ارثی مرتبط، مراحل مختلف ارث‌بردن و تقسیم میراث را به بهترین شکل مدیریت می‌کند.

 

وکیل ارث در تهران به تفصیل توضیح می‌دهد که برای دریافت ارث، ابتدا وراثت توسط وارثین باید تایید شود و سپس سهم الارثان در تقسیم میراث مشخص می‌شود. او دقیقاً این مراحل را با دانش تخصصی اجرا می‌کند، از جمله تحلیل و محاسبه سهم‌های الارث، محاسبه مهر و موم ترکه، تهیه و تصفیه اسناد مرتبط با ترکه و سایر مسائل مرتبط با میراث و وراثت.

 

گاهی اوقات وراث از لحاظ عاطفی و یا دلایل دیگر نمی‌توانند به تنهایی این مسائل را تدارک دهند. در این شرایط، وکیل ارثیه می‌تواند وظایف مربوط به میراث و وراثت را به جای آنها انجام دهد. با اجرای مراحل مذکور، موضوع انحصار وراثت به دادگاه ارجاع داده می‌شود و دادگاه با صدور گواهی انحصار وراثت، سهم الارث هر وارث را مشخص می‌کند. در صورت بروز هرگونه اختلاف یا مشکل در تقسیم میراث می‌توان با مشورت و دخالت وکیل ارث و میراث از این موارد به طور مؤثر پیگیری کرد.

 

 

بهترین وکیل ارث تهران

در تلاش برای حل و فصل امور مرتبط با مسائل ارث، انتخاب بهترین وکیل ارث تهران می‌تواند تفاوت زیادی در نتیجه پرونده شما ایجاد کند. یافتن وکیلی با تخصص و تجربه کافی در حوزه ارث و وراثت، امری اساسی است که می‌تواند به شما در رسیدن به حقوق و مطالبات شما کمک کند.

وکلای متخصص در زمینه ارث در تهران با توانمندی‌های حرفه‌ای خود، به شما کمک خواهند کرد تا در مسائلی نظیر تقسیم میراث، وصول مطالبات و حقوق وارثان، بهترین تصمیم‌ها را بگیرید. آنها با داشتن دانش عمیق در قوانین مربوط به ارث، قادر به راهنمایی شما در مسیر صحیح خواهند بود.

 

هنگام انتخاب وکیل، می‌توانید به نکات زیر توجه کنید:

 

  • تخصص: وکیل انتخابی باید تخصص خود را در زمینه ارث و واراثت داشته باشد.
  • تجربه: سوابق کاری و موفقیت‌های گذشته وکیل می‌تواند نشان‌دهنده تجربه و شایستگی او باشد.
  • مشاوره: وکیلی که بهترین خدمات مشاوره را ارائه می‌دهد و به شما درک کامل از وضعیت حقوقی‌تان می‌بخشد، گزینه مناسبی خواهد بود.

در نهایت، توصیه می‌شود برای استفاده از خدمات امور ارثی موسسه حقوقی جام جم راستین با شماره های ثبت شده بروی سایت در تماس باشید.

گالری تصاویر محصول
تصاویر
بیشتر
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
سوالی برای شما پیش آمده؟ از ما بپرسید!
گفتگو را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp بر روی هر کدام از اکانت های پشتیبانان ما که میخواهید کلیک کنید.